Verzekeringen

Financieel Welzijn is onder andere de specialist in verzekeringen. Met ons vakkundig en zeer klantgerichte personeel onderscheiden wij ons van onze concurrenten.

U kunt bij ons terecht voor al uw verzekeringszaken zowel zakelijk als particulier. door ons ruime verzekeringsaanbod vinden wij altijd een verzekering die bij uw wensen aansluit. Zo weet u zeker dat u ook alleen daadwerkelijk verzekerd bent voor de dingen die u nodigt hebt.

In de loop van de jaren heeft u wellicht verzekeringen afgesloten en verder hier misschien nooit of weinig naar omgekeken. In de loop der jaren kan er veel veranderd zijn. dit geldt bijvoorbeeld niet alleen voor de verzekeringen maar ook voor uw eigen situatie. Misschien zijn de kinderen wel de deur uit en betaald u nog steeds elke maand voor gezinsdekking terwijl dit helemaal niet meer nodig is.

Of heeft u een hobby? En verzameld u kunst? Of bent u gek op muziek? En heeft u daarvoor een dure Hifi set gekocht. Dan kan het zo maar zijn dat uw huidige dekking op uw inboedelverzekering niet voldoende is.

Financieel Welzijn kan u voorzien van een passend advies zodat u verzekeringen weer helemaal up-to-date zijn en er zeker van bent dat u geen geld laat liggen.

Heeft u interesse in een herziening van uw verzekeringen? neem dan gerust contact met ons op. Voor advies komen wij ook bij u aan huis.